مضرات و خواص آلو بخارا در طب سنتی به طور کامل

مضرات و خواص آلو بخارا در طب سنتی به طور کامل در سایت جسارت

آلو بخارا در طب سنتی,خواص آلو بخارا در طب سنتی,آلو بخارا طب سنتی,خواص آلو بخارا از نظر طب سنتی,خواص آلو بخارا,خواص آلو بخارا در بارداری,خواص آلو بخارا برای زنان باردار,خواص آلو بخارایی,خواص آلو بخارا در دوران بارداری,خواص آلو بخارا برای پوست

مضرات و خواص آلو بخارا در طب سنتی به طور کامل

آلو بخارا در طب سنتی , خواص آلو بخارا در طب سنتی , آلو بخارا طب سنتی , خواص آلو بخارا از نظر طب سنتی

در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و خواص آلو بخارا در طب سنتی به طور کامل می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.آلو بخارا در طب سنتی مورد استفاده قرار داشته است و در مورد این آلو مطالب زیادی وجود دارد که برای شما عزیزان به طور کامل توضیح داده می شود.امام رضا درباره مصرف آلو می فرمایند : آلوی تازه حرارت را خاموش و صفرا را تسکین می دهد و آلوی خشک خون را ساکن می کند و درد مهلک را آسان و از بین می برد .طبع آلو نوع شیرین آن سرد و تر است و نوع خشکش بیشتر سرد است. برگ آن سرد و خشک است.برای درمان یبوست باید شب 10 دانه آلو و 5 دانه انجیر در یک لیوان آب خیس نموده و صبح ناشتا و یا آخر شب میل شود.آلو دارای ویتامینهایی چون A ، ب ، ب 2 ، پ ، و ث می‌باشد و مواد معدنی چون آهن، کلسیم ، فسفر ، منیزیم، منگنز، فلوئور و گوگرد دارد.درمان بیماری‌ های کبدی: 10 صبح و 5 عصر میل شود. البته آلو تازه یا خشک خیس کرده بهتر است.آلو دفع کننده اوره، اسید اوریک و چربی خون می باشد، صبح ناشتا خیس کرده از آن استفاده شود.کسانی که بیماری قند دارند سعی کنند آلو بمکند.آلو برای کسانی که گرفتگی عروق دارند مفید می باشد.برای درمان بیماری آسم رنج می‌برند از صبح تا شب 10 دانه آلو بمکند.کسانی که کم خون هستند آلو را به صورت خیس کرده ده صبح میل کنندآلو، دردهای مفصلی را تسکین داده و برطرف کننده درد مفاصل است.کسانی که در زندگی شکست‌هایی خورده‌اند و این شکست‌ها باعث ضعف عمومی بدن آنها شده است خوب است که از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند برای درمان ضعف عمومی بدن مناسب است.برای درمان سردردهای گرم قبل از غذا آلوی تازه یا خشک میل شود.مالیدن آلوی خیس برفکهای دهان بچه را از بین می‌برد.آلو برطرف کننده تشنگی و حرارت دل است.کسانی که به خاطر غلبه صفرا آشفته حال هستند (پریشان) شب وقت خواب از آلوی خیس کرده استفاده کنند. آلوی وحشی منظور غیرپیوندی برای معده مضر است.آلو سرشار از پتاسیم استبرای خرد کردن سنگ مثانه از صمغ آلو 6 بار یعنی هر 3 ساعت یک حبه نیم گرمی در دهان گذاشته و مکیده شود. کسانی که اختلال حواس دارند از آش آلو استفاده کنند.برای دفع کرمهای معده آب آلو بخارا صبح ناشتا بنوشید نصف لیوان به مدت 4 روز هر روز صبح ناشتا خورده شود.برای درمان ورم گلو و تقویت لثه از پخته و جوشانده برگ و ساقه آلو به صورت غرغره استفاده شود.آلو برای سرد مزاجان و کسانی که نفخ شکم دارند مضر است.برای درمان تصلب شرائین از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند. 10 عدد آلو در یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه شود و در صبح ناشتا میل کنند.آلو بوی بد دهان را از بین می‌برد.

آلو بخارا در طب سنتی

خواص آلو بخارا و چگونگی استفاده آن برای رفع سوء مزاج ؛ 1- آلوی بخارا خون را صاف کرده و خارش بدن را برطرف می کند. 2- برای رفع یبوست شدید عصاره خیسانده آنرا با تمبر هندی میل کنید. 3- جهت درمان پسوریازیس ، 30 گرم سنا و 25 گرم گل سرخ را با ده دانه آلوی بخارا جوشانده و صبح ناشتا میل نمایید . آلو بخارا یکی از گیاهان دارویی است که در طب سنتی بکار برده می شود و داراری مشخصات زیر است؛درختی از تیره گل سرخیان از دسته بادامیها، با گلهای سفید که گلهایش قبل از برگها در آغاز بهار ظاهر شوند و دارای انواع متعدد از قبیل آلوزرد، آلوسیاه، آلوبخارا، آلو- قیصی ، آلو- مویزی و آلو .

مضرات و خواص آلو بخارا در طب سنتی به طور کامل

آلو بخارا در طب سنتی , خواص آلو بخارا در طب سنتی , آلو بخارا طب سنتی , خواص آلو بخارا از نظر طب سنتی

کسانی که در زندگی شکست‌هایی خورده‌اند و این شکست‌ها باعث ضعف عمومی بدن آنها شده است خوب است که از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند برای درمان ضعف عمومی بدن مناسب است.

خواص آلو بخارا در طب سنتی

یک دهایدرو فلاونول‏ به نام دی‏ هایدرو کمپفرید از چوب درونی آلو جدا شده است. در پوست آن در حدود 3 درصد تانن است و در میوه تازه آن مالیک اسید، سیتریک‏اسید، سوکسینیک اسید، سالیسیلیک اسید، و در حدود 4- 3 درصد ساکاروز و قندهای تبدیل‏ شده و 5- 4 درصد هیدرات های کربن وجود دارد. اگر خلط فاسد در بدن وجود نداشته باشد ملین نبوده و موجب قبض، حبس و یبوست می شود. هر یکصد گرم آن 66 کیلو کالری انرژی تولید می کند .

آلو بخارا در طب سنتی