مراقبت از کبد در مقابل بیماری ها
مراقبت از کبد در مقابل بیماری ها
مراقبت از کبد,بیماری مراقبت از کبد,مراقبت از کبد در بارداری,علائم مراقبت از کبد,درمان مراقبت از کبد,درمان مراقبت از کبد با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان مراقبت از کبد,مراقبت از کبد را چگونه درمان کنیم,مراقبت از کبد در کودکان,مراقبت از کبد در بزرگسالان,مراقبت از کبد در نوزادان,مراقبت از کبد در بهار,مراقبت از کبد در تابستان,مراقبت از کبد در پاییز,مراقبت از کبد در زمستان,آشنایی با مراقبت از کبد,همه چیز در مورد مراقبت از کبد,مراقبت از کبد واگیردار است,مراقبت از کبد و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان مراقبت از کبد
به گزارش بی اس ام اس کبد که بزرگ ترین غده داخلی بدن است حدود ۵۰۰ وظیفه مهم بر عهده دارد و از طرفی نقش قابل توجهی در هضم غذا دارد. امروزه اغلب مردم به دلیل رعایت نکردن رژیم غذایی سالم با ناراحتی های کبدی روبه رو می شوند. کبد آسیب دیده نیز نمی تواند کارهای معمولی خود را انجام دهد. در این مطلب به نقل از «Readers Digest» به علایم بیماری های کبدی و راهکارهایی در زمینه بهبود عملکرد کبد اشاره شده است. بخشی از وظایف کبد:، کنترل میزان گلوکز خون، تصفیه یا پاک سازی خون، شکستن چربی ها،ذخیره کردن ویتامین های لازم و مواد معدنی،تولید اوره،تهیه اسید آمینه، کمک به هضم و سوخت وساز غذا، تولید پروتئین های لازم، پروتئین های خون، آنزیم ها.
علایم بیماری کبدی:
خستگی مفرط
از دست دادن اشتها
حالت تهوع
استفراغ
یرقان
راه های بهبود عملکرد کبد:
کنترل کردن احساس گرسنگی اهمیت زیادی دارد.
غذا خوردن بی موقع باعث می شود کبد بیشتر از حد طبیعی کار کند و این امر
روی عملکرد آن تاثیر می گذارد.مصرف میزان بالای آب اهمیت زیادی دارد تا
ناخالصی ها از کبد و کلیه دفع شود، البته مصرف زیاد آب بین وعده غذایی
توصیه نمی شود زیرا تاثیر منفی بر روند هضم غذا می گذارد.عملکرد سالم کبد
باعث کاهش وزن می شود.از مصرف شکرهای تصفیه شده بپرهیزید، زیرا کبد شکر را
به چربی و کلسترول تبدیل می کند که در ران و شکم ذخیره سازی می شود. علاوه
بر آن شکر تصفیه شده، میزان تری گلیسرید را افزایش می دهد که باعث بروز
بیماری های قلبی عروقی می شود.میوه هایی را که حاوی ماده معدنی و ویتامین
هاست می توان جایگزین شکر سفید کرد.از مصرف غذاهایی که دیر هضم است پرهیز
کنید.از آن جا که باکتری به کبد ضرر می رساند بهتر است از ماده غذایی تازه
استفاده کنید، غذای موجود در یخچال را فقط یک بار مصرف کنید. به طور کلی
غذاهای فرآوری شده را از برنامه غذایی حذف کنید.از نان های سبوس دار
استفاده کنید.مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین مانند غلات، تخم مرغ و… را
افزایش دهید.معاینه منظم فراموش نشود.از مصرف مشروبات الکلی، مواد سمی و
مواد مخدر پرهیز کنید.استرس خود را کنترل کنید.
منبع:khorasannews.com
مراقبت از کبد در مقابل بیماری ها
- ۹۴/۱۰/۲۸