فروشگاه اینترنتی سکنی

فروشگاه اینترنتی سکنی

فروشگاه اینترنتی سکنی

فروشگاه اینترنتی سکنی

فروشگاه اینترنتی سکنی

کلمات کلیدی

چرا عرق سوز می شویم و راه پیشگیری و درمان آن چیست؟

عرق سوز,بیماری عرق سوز,عرق سوز در بارداری,علائم عرق سوز,درمان عرق سوز,درمان عرق سوز با طب سوزنی,مواد غذایی مناسب برای درمان عرق سوز,عرق سوز را چگونه درمان کنیم,عرق سوز در کودکان,عرق سوز در بزرگسالان,عرق سوز در نوزادان,عرق سوز در بهار,عرق سوز در تابستان,عرق سوز در پاییز,عرق سوز در زمستان,آشنایی با عرق سوز,همه چیز در مورد عرق سوز,عرق سوز واگیردار است,عرق سوز و درمان آن,ورزشهای مناسب برای درمان عرق سوز
جلوگیری از عرق‌سوز شدن, درمان پوست عرق سوز شده 

استفاده از لباس‌های خیلی گرم باعث عرق سوز شدن پوست می شود.

به گزارش بی اس ام اس میلیاریا (miliaria) که عرق‌سوز نیز خوانده می‌شود، به علت انسداد غدد عرق در پوست ایجاد می‌گردد. ضایعات آن به شکل وزیکول‌های (تاول‌های پوستی کوچک پر از مایع که ممکن است در عرض چند ساعت ظاهر شده و ناپدید گردند) قرمز کوچک هستند که معمولا بر روی قسمت‌های پوشیده بدن ایجاد می‌شوند.

 

علائم عرق‌سوز
بروز وزیکول‌ها به صورت گروهی یا بثورات قرمز بدون وزیکول در مناطقی از بدن که زیاد عرق می‌کند.این وزیکول ها معمولا همراه با خارش و سوزش شدید و احساس داغی هستند.برآمدگی‌های کوچک قرمز ناشی از افزایش دما اغلب بیشتر در افراد مسن و کودکان دیده می‌شود، اما می‌تواند برای هر کسی و در هر سنی بروز کند.

 

علت عرق سوز شدن
اغلب کودکان وقتی پوست‌شان عرق‌سوز می ‌شود که والدین‌شان لباس‌های خیلی گرم به آنها بپوشانند. به همین علت است که به پدران و مادران جوان توصیه می ‌شود که لباس‌های خیلی گرم به کودکان‌شان نپوشانند.یک لباس معمولی مانند لباس افراد عادی کافی است تا کودکان در دمای عادی مانند بزرگسالان فعالیت کنند. به طور معمول، غدد عرق کودکان مانند بزرگسالان هنوز به خوبی رشد پیدا نکرده است، بنابراین ممکن است به راحتی در چین‌های بدن‌شان آثار عرق‌سوز شدن دیده شود.این جوش‌ها اغلب در سه تا چهار روز بهبود می ‌یابند، ولی اگر پس از گذشت این زمان هنوز جوش‌ها باقی بودند و کودک شما تب کرد، لازم است با یک پزشک مشورت کنید. عرق‌سوز شدن بر اثر قرار گرفتن در معرض نور خورشید به وجود نمی ‌آید، بلکه زمانی ایجاد می ‌شود که گرمای بیش از اندازه‌ به بدن برسد و بدن با تولید بسیار زیاد عرق، واکنش نشان ‌دهد.

 

درمان پوست عرق سوز شده , بیماریهای پوستی

 

جلوگیری از عرق‌سوز شدن در بزرگسالان
* از لباس‌های چسبناک یا تنگ یا پلاستیکی نباید استفاده کرد. لباس اطراف ناحیه عرق سوز باید آزاد باشد، یا بر روی منطقه مبتلا دستمال خنک بگذارید و اجازه دهید در معرض هوا خشک شود. اگر سابقه عرق سوز شدن دارید، از آفتاب سوختگی خود را حفظ کنید، زیرا واکنش التهابی بدن نسبت به آفتاب سوختگی ممکن است شعله‌ور کننده حمله جدید عرق‌سوز باشد. از محیط‌های گرم و مرطوب دوری کنید در آب و هوای گرم و مرطوب تا بهبود عرق سوز، فعالیت خود را کاهش دهید. رفتن شخص به یک محیط خنک‌تر و قرار دادن قسمتی از بدن که عرق سوز شده در معرض هوا، به رفع مشکل کمک می‌کند.

 

جلوگیری از عرق‌سوز شدن در نوزادان

نوزادان را خشک و خنک نگه دارید. در هوای گرم یا هوای مرطوب، لباس نخی خنک و عرق گیر به آن‌ها بپوشانید. نوزادان را در فضایی قرار دهید که تهویه هوای مناسب داشته باشد یا از پنکه با دور آرام استفاده کنید، ولی آن را در فاصله دور از پنکه قرار دهید تا حدی که فقط یک باد ملایم به کودک برسد. کرم و پماد به پوست آن‌ها نمالید. این مواد جلوی عرق سوز شدن آن‌ها را نمی‌گیرد، بلکه فقط روزنه‌های پوستشان را می بندد.

 

جلوگیری از عرق‌سوز شدن, درمان پوست عرق سوز شده

استفاده از لباس نخی خنک از عرق سوز شدن پوست جلوگیری می کند.

 

درمان پوست عرق سوز شده:
درمان پوست عرق سوز شده هم کار آسانی است:

 

مرحله‌ی اول برای درمان پوست عرق سوز شده :
محل عرق سوز شده را با آب و صابون بشویید. سپس با ضربات آرام حوله، خشکش کنید.

جلوگیری از عرق‌سوز شدن, درمان پوست عرق سوز شده

مرحله‌ی دوم برای درمان پوست عرق سوز شده :
به محل مورد نظر یک لایه‌ی نازک پماد آنتی بیوتیک، یا اسپری ضد عفونی کننده بزنید، تا از عفونی شدنش جلوگیری کرده و به درمانش کمک کرده باشید.

 

مرحله‌ی سوم برای درمان پوست عرق سوز شده :
پوست تحریک شده را با گاز یا باند استریل بپوشانید. و هر ۲۴ ساعت یکبار تعویضش کنید.

 

توجه:
اگر به طور کامل از ساییده شدن محل مورد نظر جلوگیری کرده‌اید، اما تحریک پوستتان بیش از دو روز ادامه داشت، به سراغ مراقبت‌های پزشکی بروید.

 

نکته:
استفاده از پمادهای ویتامین A و D هم به بهبود سوزش محدوده‌ی عرق سوز شده و کاهش اصطحکاک کمک می‌کند.

گردآوری:بخش سلامت بیتوته
منابع:asriran.com
aftabir.com

 

چرا عرق سوز می شویم و راه پیشگیری و درمان آن چیست؟

  • هاشم مسگر

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی