خواص کاکائو تلخ
همه چیز در مورد خواص کاکائو تلخ برای درمان بیماری ها و پوست
خواص کاکائو تلخ,خواص کاکائو تلخ برای پوست,خواص کاکائو تلخ چیست,خواص کاکائو تلخ برای زنان باردار,خواص کاکائو تلخ برای لاغری,خاصیت کاکائو تلخ,خواص کاکائوی تلخ,خواص پودر کاکائو تلخ,خواص و مضرات کاکائو تلخ,خواص شکلات کاکائو تلخ,خواص کاکائو تلخ,خواص شکلات تلخ برای پوست,خواص شکلات تلخ روی پوست,خواص شکلات تلخ چیست,خواص شکلات تلخ برای زن باردار,فواید شکلات تلخ برای زن باردار,خواص شکلات تلخ برای زنان باردار,خواص شکلات تلخ برای لاغری,خواص شکلات تلخ و لاغری,خواص شکلات تلخ در لاغری,خواص شکلات تلخ لاغری,خواص شکلات تلخ بر لاغری
در این مطلب از سایت جسارت به خواص کاکائو تلخ برای درمان بیماری ها و پوست می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خواص کاکائو تلخ
کاکائو درختی است از تیره پنیرکیان که ارتفاعش بین ۴ تا ۱۰ متراست و برگهایش ساده و متقابل و گلهایش منظم و کوچک و قرمز رنگ که در همه فصول وجود دارد.
میوههای این گیاه را پس از چیدن انبار میکنند تا بپوسد و پس از آن دانهها را جمعآوری میکنند و به مصرف میرسانند که از آن پودر کاکائو تهیه میشود.
دانه این گیاه تقویت کننده قلب است و به علاوه محتوی مقدار زیادی ازنه و چربی است.
درخت کاکائو در منطقه حائل بین عرض جغرافیائی ۱۰ تا ۲۰ درجه در شمال و جنوب خط استوا می روید. گاه به این منطقه کمربند کاکائویی نیز گفته می شود.
درخت کاکائو اغلب زیر سایه درختان بزرگتر رشد می کند. میوه های درخت کاکائو حدوداً ۳۰ سانتی متر طول دارند.
رنگ میوه ممکن است زرد مایل به قهوه ای یا ارغوانی باشد.
هر میوه بین ۲۰ تا ۴۰ دانه دارد که داخل یک بافت گوشتی صورتی ترش و شیرین کنار هم قرار می گیرند.
امروزه در بسیار از نقاط دنیا درخت کاکائو کشت داده می شود،
اما عمده ترین تولیدکنندگان کاکائو در جهان ساحل عاج، غنا، اندونزی، نیجریه، برزیل، کامرون، اکوادور،ایران،ترکیه،روسیه،افغانستان، جمهوری دومنیکن و پاپوآ گینه نو هستند.
از خواص کاکائو تلخ بیشتر بدانید
کاکائو ماده ای تلخ مزه است که از دانه های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آید.
دانه های کاکائو از نظر طعم تلخی و عطر با هم متفاوت هستند و گران ترین نوع کاکائو از دانه های درخت کرئیولو به دست می آید که تلخی آن نسبت به سایر کاکائو ها خیلی کمتر است و
تنها 10 درصد از شکلات های دنیا با استفاده از این نوع کاکائو استفاده می شود.
جالب است بدانید که در نوع مرغوب شکلات ها، تنها، 10 درصد کاکائو به کار می رود.
- ۹۷/۰۲/۰۹