دستور تهیه و روش آماده سازی مربای پوست هندوانه خوشمزه و عالی
دستور تهیه و روش آماده سازی مربای پوست هندوانه خوشمزه و عالی
طرز تهیه مربای پوست هندوانه بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربای پوست هندوانه را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور تهیه و روش آماده سازی مربای پوست هندوانه خوشمزه و عالی
مربای پوست هندوانه یکی از مرباهای محلی استان همدان است.
مواد لازم برای تهیه مربای پوست هندوانه :
پوست هندوانه و آهک :♦: از هر کدام یک کیلوگرم
شکر :♦: یک و نیم کیلوگرم
گلاب :♦: نصف پیمانه
دانه هِل کوبیده :♦: یک تا دو قاشق مرباخوری
دستور تهیه و روش آماده سازی مربای پوست هندوانه خوشمزه و عالی
طرز تهیه مربای پوست هندوانه :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربای پوست هندوانه ابتدا باید
آهک را در ظرفی میریزیم دو یا سه کاسه بزرگ آب روی آهک ریخته و کاملا هم میزنیم.
سپس پوستهای هندوانه را تمیز کرده تا حدی که تمامی قرمزی هندوانه گرفته شود، آنها را خرد کرده یا قالب میزنیم.
آب زلال آهک را صاف کرده و روی پوست هندوانه آماده شده میریزیم و میگذاریم ۲۴ ساعت در آب آهک بماند بعد آنها را خارج کرده با آب زیاد میشوییم.
این کار را چند بار تکرار میکنیم و بعد از هر بار شستن پوست هندوانهها آب آن را خالی کرده و دوباره این کار را انجام میدهیم و با مقداری آب میگذاریم تا بپزد.
سپس پوست هندوانهها را در صافی میریزیم تا آب آن برود.
شکر را در ظرف لعابی مناسبی ریخته به اندازه سه لیوان آب روی آن میریزیم و شکر را میجوشانیم.
شربت را صاف کرده و پوست هندوانهها را در شربت ریخته روی حرارت گذاشته تا جوش بیاید. کف روی مربا را چند بار میگیریم.
وقتی شربت قوام آمد دانههای هِل و گلاب را داخل مربا میریزیم. مربا باید کاملا شفاف و شکننده باشد.
بعد مربا را از روی حرارت بر میداریم و در ظرف ریخته و پس از خنک شدن در یخچال نگهداری میکنیم.
دستور تهیه و روش آماده سازی مربای پوست هندوانه خوشمزه و عالی
پوست هندوانه اگر به شکل مربا در آید بسیار خوشمزه خواهد شد. اگر این مربا را تهیه می کنید عینا مطابق دستور انجام شود وگرنه آن طور که باید و شاید خوشمزه نخواهد شد.
دستور تهیه و روش آماده سازی مربای پوست هندوانه خوشمزه و عالی
- ۹۷/۰۷/۰۵