دستور پخت و آموزش کامل تهیه مربای آلبالو از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباها
دستور پخت و آموزش کامل تهیه مربای آلبالو از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباها
طرز تهیه مربای آلبالو بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربای آلبالو را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و آموزش کامل تهیه مربای آلبالو از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباها
از خوشمزه ترین و عالی ترین مرباهایی که توی فصل گرم میشه تهیه کرد و بسیار هم آسون و دوست داشتنی هست مربای آلبالوست.
مواد لازم برای تهیه مربای آلبالو :
آلبالو :♦: 1 کیلو
شکر :♦: 1 و نیم کیلو
آبلیمو :♦: 1 قاشق غذاخوری
وانیل :♦: در صورت تمایل
دستور پخت و آموزش کامل تهیه مربای آلبالو از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباها
طرز تهیه مربای آلبالو :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربای آلبالو ابتدا باید
آلبالوها را شسته و تمیز می کنیم.
بعد یک ظرف پیرکس آماده کرده و هسته آلبالو را از آن خارج کرده داخل ظرف می ریزیم.
درحال انجام اینکار لایه ای از آلبالو که ته ظرف را پوشاند یک لایه شکر می پاشیم به طوریکه شکر روی آلبالو را بپوشاند و
دوباره یک لایه آلبالو , اینکار را ادامه داده تا شکرها و آلبالو ها لایه لایه درون ظرف را پر کند.
سپس آنرا به مدت نصف روز یا بیشتر داخل یخچال میگذاریم تا آلبالو کاملاً آب بیندازد .
حالا آلبالوها را داخل قابلامه می ریزیم و بقیه شکری که از 1 و نیم کیلو اضافه آمده را نیز درون قابلامه می ریزیم .
بهتر است از قابلامه ی بزرگتر استفاده کنیم تا هنگام جوش آمدن مربا سر نرود .
وقتی آلبالو ها جوش آمد تقریباً یک ربع تا بیست دقیقه زمان داریم تا مربا آماده شود تو این زمان زیر شعله را زیاد کرده و
مرتباً کفهای بالا آمده را با یک کفگیر از سطح مربا جمع میکنیم بطوریکه تمام کفها گرفته شود برای سر نرفتن مربا بعضی وقتها زیر شعله را کمتر می کنیم .
بعد از بیست دقیقه زیر شعله را خاموش کرده و 1 قاشق غذاخوری آبلیمو اضافه میکنیم و میگذاریم مربا سرد شود .
بعد مقداری از آب مربا را به عنوان شربت جدا کرده و مربا را نیز در ظرف مورد نظر میریزیم .
دستور پخت و آموزش کامل تهیه مربای آلبالو از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباها
این مربا احتیاج به اضافه کردن آب ندارد فقط ته ظرف پیرکس را بعد از خالی کردن آلبالوها میتوان کمی آب ریخت تا شکرهای ته آن حل شود و آن را داخل قابلمه مورد نظر می ریزیم.
بهتر است مربا را زیاد نجوشانیم چون رنگ آن تیره می شود.
دستور پخت و آموزش کامل تهیه مربای آلبالو از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین مرباها
- ۹۷/۰۷/۰۵