دستور پخت و مراحل آماده سازی مربا پوست پسته خیلی راحت و خوشمزه
دستور پخت و مراحل آماده سازی مربا پوست پسته خیلی راحت و خوشمزه
طرز تهیه مربا پوست پسته بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربا پوست پسته را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و مراحل آماده سازی مربا پوست پسته خیلی راحت و خوشمزه
این مربای خوشمزه با پوست پسته تازه تهیه می شود.
مواد لازم برای تهیه مربا پوست پسته :
پوست پسته تازه :♦: 1 کیلو
شکر :♦: 1 کیلو
هل یا وانیل :♦: به قدر لازم
آبلیمو :♦: نصف استکان
گلاب در صورت تمایل :♦: 1 فنجان
خلال پسته :♦: 1 فنجان
دستور پخت و مراحل آماده سازی مربا پوست پسته خیلی راحت و خوشمزه
طرز تهیه مربا پوست پسته :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربا پوست پسته ابتدا باید
پوست پسته را شسته و آن را 4 بار و هر بار 20 دقیقه می جوشانیم تا تلخی پوست گرفته شود و آن را در آب سرد می ریزیم.
یک ساعت بعد آن را صاف می کنیم.
شکر را با 3 لیوان آب و گلاب می جوشانیم تا کمی قوام بیاید.
پس از سرد شدن شربت پوست پسته ها را در شربت می ریزیم و بعد از 2 تا 3 ساعت قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق قرار می دهیم تا مربا جا بیفتد و شربت قوام بیاید.
آبلیمو و خلال پسته را هم اضافه می کنیم و بعد از سه تا چهار جوش ظرف را از روی حرارت برمی داریم و می گذاریم مربا خنک شود.
دستور پخت و مراحل آماده سازی مربا پوست پسته خیلی راحت و خوشمزه
مقداری مربا را با قاشق بردارید و آن را کمی خنک نمایید. مقداری از آن را روی انگشت سبابه خود بریزید و آن را با دو انگشت سبابه و شست امتحان نمایید اگر
هنگام جدا شدن دو انگشت مربا کمی حالت کش داشت مربا آماده می باشد و زمان آن رسیده که مربا را از روی شعله گاز بردارید.
دستور پخت و مراحل آماده سازی مربا پوست پسته خیلی راحت و خوشمزه
- ۹۷/۰۷/۰۵