روش آماده سازی و طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش طعم با گلاب
روش آماده سازی و طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش طعم با گلاب
طرز تهیه مربای به بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربای به را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
روش آماده سازی و طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش طعم با گلاب
مربای به یک مربای زمستانی خوشمزه و پرطرفدار است حتما آن را تهیه کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مواد لازم برای تهیه مربای به :
به :♦: یک کیلوگرم
شکر :♦: 1 الی 1/5 کیلو
آب :♦: به میزان لازم
عرق هل و دارجین یا گلاب :♦: به میزان لازم
گردوی خرد شده :♦: به میزان لازم
روش آماده سازی و طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش طعم با گلاب
برای خوشرنگ شدن بهتر است از قابلمه مسی استفاده شود.
طرز تهیه مربای به :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربای به ابتدا باید
به را تکه تکه کرده و برشهای نازکی به آن بدهید و در آب و شکر بریزید و روی حرارت بگذارید وقتی به جوش آمد حرارت را کم کنید تا آرام آرام پخته شود .
درب ظرف را از همان اول بگذارید این امر موجب تغییر رنگ به میشود و تقریباً قرمز رنگ میشود.
وقتی کاملاً خوشرنگ شد و غلظت شهد مناسب شد به آن گلاب و عرق هل یا عرق دارجین و یا مخلوطی از هر سه را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
مربای به اگر خوب تهیه شود بسیار خوشرنگ و زیبا می شودکه در ضمن خیلی خوشمزه هم هست در غیر این صورت قهوه ای رنگ و حالت له شده به خود میگیرد .
روش آماده سازی و طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش طعم با گلاب
برای آنکه بدانید شهد قوام یافته یا نه یک قطره از آن را داخل آب سرد بریزید، اگر تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد قوام دارد.
روش آماده سازی و طرز تهیه مربای به خوشمزه و خوش طعم با گلاب
- ۹۷/۰۷/۰۵