طرز تهیه و روش آماده سازی مربای بهار نارنج بسیار خوش طعم و لذیذ
طرز تهیه و روش آماده سازی مربای بهار نارنج بسیار خوش طعم و لذیذ
طرز تهیه مربای بهار نارنج بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام مربای بهار نارنج را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
طرز تهیه و روش آماده سازی مربای بهار نارنج بسیار خوش طعم و لذیذ
مربای بهار نارنج از جمله مرباهای فصلی خوش عطر و طعمی است که خوردن آن نه تنها همراه با کره یا خامه بسیار می چسبد.
مواد لازم برای تهیه مربای بهار نارنج :
گل بهار نارنج :♦: یک کیلوگرم
شکر :♦: یک کیلوگرم
آب لیمو ترش :♦: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه و روش آماده سازی مربای بهار نارنج بسیار خوش طعم و لذیذ
طرز تهیه مربای بهار نارنج :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه مربای بهار نارنج ابتدا باید
با جوشاندن پی در پی، تلخی بهار نارنج را از بین ببرید.
پس ابتدا شکوفههای بهار نارنج را در مقداری آب ریخته و بگذارید نیم ساعت بجوشند، سپس آنها را داخل سبدی آبکش کنید.
این کار را دو تا سه بار تکرار کنید و بعد آنها را به مدت 24 ساعت در آب سرد خیس کنید.
در این فاصله نیز آب آنها را یکی دو بار عوض کنید.
به این ترتیب، تلخی بهار نارنج کاملاً گرفته می شود.شکر را همراه 3 پیمانه آب در قابلمه ای بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا در اثر جوشیدن، شکر در آب حل شود.
سپس بهار نارنج را به محلول آب و شکر اضافه کنید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید تا مربا قوام آید.
طرز تهیه و روش آماده سازی مربای بهار نارنج بسیار خوش طعم و لذیذ
اگر می خواهید شکوفه های بهار نارنج حالت ترد داشته باشند، می توانید آنها را پیش از پختن، چند ساعت داخل آب و
آهک خیس کنید و بعد از چند بار آبکشی، مراحل پخت را انجام دهید.
طرز تهیه و روش آماده سازی مربای بهار نارنج بسیار خوش طعم و لذیذ
- ۹۷/۰۷/۰۵